Annons:

Annons:

Linda Bjernstål finalist till pris

Linda Bjernstål från Flygstolen är en av tio finalister i Beautiful Business Award.

”Efter många års hårt arbete i resebranschen startade Linda onlineresebyrån Flygstolen 2004. Redan under första året omsatte hon 35 miljoner kronor från en etta i Helsingborg. I dag är Flygstolen ett bolag med 18 anställda och en omsättning på nästan 620 miljoner. Flygstolens affärsmodell är baserad på volymförsäljning och snabba processer där man inte är rädd för att testa nya saker. Med liknande aktörer på marknaden väljer flygstolen att satsa på design, positionering och funktionalitet. Ett fungerande koncept, det bevisas inte bara genom företagets ökning på 200 procent det senaste året utan också genom att Linda vunnit pris som ’Årets stjärnskott’ och att Flygstolen har blivit ett gasellföretag som prisats av Dagens Industri för sin snabba tillväxt”, är motiveringen till varför Linda Bjernstål kan vinna priset.
Vinnaren får 50 000 kronor, marknadsföringsutrymme och konsulttimmar.
Tillväxtverket, PwC och Driftig.nu ligger bakom priset som ska synliggöra företagande som bygger på nytänkande, hållbarhet och tillväxtambition.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
24 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019