Annons:

Annons:

Lingmerths Resebyrå expanderar

Lingmerths Resebyrå i Linköping expanderar och har därför anställt flera nyckelpersoner för att möta den ökade efterfrågan. Det framgår av ett pressmeddelande.

 

Peter Ström är nytillträdd resebyråchef på Lingmerths Resebyrå i Linköping. Han kommer närmast från en chefsposition inom näringslivet och dessförinnan har han samlat på sig 25-års erfarenhet från ledande positioner inom affärsresebranschen i Östergötland.

– Jag tycker det är väldigt spännande att vara tillbaka inom branschen. Det händer mycket inom Lingmerths Resebyrå och det är en härlig utmaning att få vara med på den resan. Vi kommer att fortsätta arbeta aktivt med att stärka våra kundrelationer i alla led, framhåller Peter Ström i ett pressmeddelande.

Nya på Lingmerths Resebyrå i Linköping är också Ulrika Sjöberg som är säljare på grupp & konferens och Peter Redéen, affärsresesäljare.

– Vi har under en tid sett ett ökat behov av våra tjänster i Östgötaregionen och satsar därför ytterligare på att stärka vår marknadsposition. Vi vill ju fortsätta att vara precis den sortens byrå som våra kunder uppskattar oss för och för att kunna leva upp till detta har vi glädjande rekryterat tre mycket kompetenta medarbetare, säger Peter Eklund, vd Lingmerths Resebyrå.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019