Annons:

Mölnlycke väljer Egencia som ny affärsresebyrå

Egencia, som driver affärsresesegmentet inom Expedia Group, har valts av Mölnlycke som ny leverantör av resebyråtjänster, enligt ett pressmeddelande.

Valet av ny affärsresebyrå motiveras av att Egencia tydligt kan leverera på Mölnlyckes krav gällande innovativa lösningar, digitalisering och ett starkt engagemang för sina kunder. Därtill var Egencias integrerade globala plattform och förmågan att erbjuda och leverera förstklassig kundservice en avgörande faktor.

Utöver målet att globalisera resehanteringen så kommer Egencia även att hjälpa Mölnlycke att främja gynnsamma bokningsbeteenden som att boka resor online och därigenom reducera resekostnaderna. Tekniskt kunniga företag som Mölnlycke förstår värdet av en hög digital anpassning, eftersom det kan öka både besparingar och resenärernas nöjdhet, bland annat genom att kontrollen placeras i resenärernas egna händer.

– Snabbväxande företag som Mölnlycke letar efter innovativa reselösningar som erbjuder de digitala verktyg som dagens affärsresenärer förväntar sig, men även en plattform där resepolicyn kan hanteras, analyseras och utvecklas. Vi kommer att ha ett nära samarbete med Mölnlycke gällande utvecklingen av deras reseprogram, genom att tillhandahålla en dynamisk reseplattform och dygnet runt-service för att hjälpa dem att nå sina mål, säger Michael Schüller, vd Egencia Sverige.

Kommentarer är stängda.