Annons:

Resecity byter namn till BIG Travel

I september 2018 byter alla Resecity-byråer namn till BIG Travel! För kunden är den mest påtagliga skillnaden en ny logotype och nya mailadresser. Resebyråerna med alla resesäljarna finns kvar och kunden fortsätter boka sina resor precis som vanligt, enligt ett pressmeddelande.

För privatresekunderna finns en ny spännande hemsida. Här kan man boka flyg och hotell online smidigt och ta del av aktuella erbjudanden från kryssningsbolag och charterarrangörer. Dessutom hittar man här det växande utbudet av förmånliga BIG Value paket till såväl storstäder som sol&bad destinationer, liksom gruppresor med svensk färdledare.

”Nu kommer vi att arbeta under ett gemensamt varumärke – BIG Travel. Det ger enbart fördelar för såväl personal som kunder. Vi har redan, sedan maj 2017 arbetat i en gemensam organisation och tillsammans har vi 34 fullservice resebyråer runt om i Sverige – från Östersund i norr till Ystad i söder. Den lokala förankringen är fortsättningsvis lika viktig som den alltid varit. Vi bokar resor åt såväl privatresenärer som affärs-, företags- och offentliga kunder. Nu kan vi fortsätta att stärka vårt gemensamma varumärke BIG Travel” – säger Maria Olivelund, VD BIG Travel Sweden AB i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.