Annons:

Annons:

Scanworld blir partnerbyrå till nya Arrive Agencies

Affärsresebyrån Scanworld ansluter sig till Arrive Agencies, som är ett nytt parternätverk för affärsresebyråer.

Arrive Agencies startade sin verksamhet vid årsskiftet och har enligt egna uppgifter fått en ”flygande start på verksamheten”. Affärsidén är att underlätta för partnerbyråerna genom att bland annat erbjuda förhandlade leverantörsavtal, jourtjänster, tekniska lösningar och IT-support.

– Vi har fått en bra start på vår verksamhet och känner att vårt koncept verkligen är efterfrågat. Det stärker oss i våra offensiva ambitioner. Vår ambition är att bli Sveriges ledande partnernätverk för affärsresebyråer. Vi finns till för att vara en del i att utveckla och modernisera affärsresebranschen i Sverige, säger Annika Hultgren, vd på Arrive Agencies.

Den 1 mars 2017 anslöt den privatägda affärsresebyrån Scanworld i Sundbyberg till det nya partnernätverket.

– Med en proaktiv partnerorganisation i ryggen har vi möjlighet att säkra fördelaktiga leverantörsavtal och hänga med i den tekniska utvecklingen som är väldigt kostsam som enskild byrå, säger Magnus Linder vd på Scanworld.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019