Annons:

Annons:

Secret Escapes växer snabbt i Sverige

Resesajten Secret Escapes växer starkt i Sverige. Antalet svenska medlemmar har ökat med 20 procent till över en miljon och bolaget har haft en tillväxt på 37 procent det senaste året.

 

Det framgår av ett pressmeddelande.

I september tog Londonbaserade Secret Escape in 111 miljoner dollar i en nyemission och tidigare i år förvärvades den tjeckiska resebyrån Slevomat. I Sverige har antalet medlemmar ökat med 20 procent det senaste året och uppgår idag till totalt 1 150 520.

– Secret Escapes koncept bygger på lyxupplevelser till kraftigt rabatterade priser och det har fått oss att växa rejält det senaste året i Sverige. Med vår nyemission och uppköpet av Slevomat öppnar det upp för ytterligare satsningar. Vi vill ge alla chansen att sätta extra guldkant på tillvaron, säger Gustaf Peterson, Försäljningschef för Skandinavien.

Secret Escape är en internationell resesöksajt för prisvärda lyxresor. Sedan varumärket lanserades 2011 har det introducerats i 21 länder i Europa, Asien och USA. Medlemsantalet har växt från 4 miljoner i januari 2014 till över 47 miljoner medlemmar idag.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018