Annons:

Annons:

Stadens resebyrå varnar för Malmö

Affärsresebyrån Egencia som anlitas av Malmö stad varnar sina kunder för Malmö. Resenärer uppmanas att vara på sin vakt och ”följa lokala medier” skriver Aftonbladet.

Bakgrunden är skjutningen i stadsdelen Holma i Malmö för några dagar sedan då tre män skottskadades. Händelsen fick resebyrån att skicka mejl till sina kunder som bokat resor till Malmö. Malmö stad som är kund hos Egencia har också fått mejlet och krävt en förklaring.

Mikael Schüller, VD för Egencia berättar att man centralt bevakar händelser i världen och informerar sina kunder. Han säger till Aftonbladet:

–Vi informerar hellre en gång för mycket men samtidigt tar vi till oss av kritiken. Vi kommer att se över rutinerna och bli mer relevanta lokalt.

En kommentar

  1. Peter Laigaard Jensen: Sverige har alltid varit ett mycket tolerant land när det gäller människor från olika kulturer och / eller med en annan syn på hur de vill leva sina liv. Och Sverige borde fortsätta att vara ett sådant land. Men de personer som inte förstår att anpassa sig till svenskt samhälle och / eller svensk kultur och samexistens och traditioner måste lämna landet med hjälp av politiker och myndigheter, eftersom det är deras ansvar och skäl för den nuvarande situationen i första hand
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Account Manager M&E & Healthcare
Sista ansökningsdag:
14 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018