Annons:

Stephan Danielsson ny vd på XLNT Travel Sweden AB

Styrelsen i XLNT Travel Sweden AB har utsett Stephan Danielsson till VD. Han kommer närmast från uppdraget som operativ chef i företaget. Stephan Danielsson tillträder som VD den 1 oktober, enligt ett pressmeddelande.

Stephan Danielsson har en lång och gedigen bakgrund inom resebranschen. Karriären började redan 1979 på Resespecialisterna Syd som resebyråsäljare av både privat och affärsresor via Nyman & Schultz och American Express GBT i diverse ledande befattningar. Nu ser Stephan framemot att som VD leda och driva utvecklingen av reseföretaget som grundades 2006 med kontor i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Malmö.

– På XLNT Travel finns en genuin teamkänsla och vilja att i varje läge göra det yttersta för kunden som jag inte mött någon annanstans.

Det finns alla förutsättningar att företaget ska kunna utvecklas och växa ytterligare, säger Stephan Danielsson.

Hur blåser vindarna i resebranschen?

-Vår bransch ändras ständigt genom nya smarta digitala lösningar som det gäller att ta till sig på ett klokt sätt. Jag tror behovet av personlig service och professionell vägledning ökar i en fullkomlig djungel av utbud.  Där fyller XLNT Travel behoven och erbjuder hög personlig service tillsammans med digitalt nytänkande.

Vad skulle du säga är det som utmärker XLNT Travel i resebranschen?

-Jag är mycket stolt över vår företagskultur och våra hållbara värderingar. Vi har ett aktivt CSR-arbete och utmanar affärsresandet för en hållbar värld. Bland annat driver vi ett flerårigt byprojekt i Indien där vi bekämpar fattigdom genom företagande. Med stöd och utbildning hjälper vi framförallt kvinnor att bli entreprenörer. Människor kan med vårt stöd på egen hand ta sig ur fattigdomen. Det är en fantastisk känsla att veta att det vi gör på riktigt bidrar till en bättre värld!

-Vi är mycket glada att utse Stephan till VD för XLNT Travel. Stephan har varit bolagets operative chef och känner till marknaden, organisationen och verksamheten mycket väl.

Bolaget har utvecklats bra under Stephans ledarskap och vi känner oss trygga med att han är rätt person att fortsätta utvecklingen av verksamheten i linje med vår strategiska plan, säger Edward Lantz styrelseordförande i XLNT Travel.

8 kommentarer

  1. Roy: Grattis, Stefan, lycka till!
  2. Ingvar F.: LYCKA TILL STEPHAN! Gratulerar!
  3. Anders: Stort grattis Stephan! Blir bra det här.
  4. Pelle Krigström: Grattis och lycka till!! Krigar'n
  5. Bertil Skärblom: Grattis Stephan och lycka till!
  6. Maria Sellberg: Grattis Stephan !
  7. Zygge: Stort grattis och lycka till
  8. Karin Lindevall: Rätt man på rätt plats, grattis
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024