Annons:

Annons:

Telenor förlänger med Egencia

Telenor skrev nyligen ett globalt avtal med Egencia, enligt ett pressmeddelande.

Telenor har varit kund hos Egencia i Norge under de senaste 15 åren, men mobiloperatören har använt sig av andra affärsresebyråer på andra marknaderna. Det nya kontraktet med Egencia inkluderar ett flertal nya marknader, bland annat Singapore, som är en av Telenors huvudmarknader i Asien.

Det nya globala avtalet inkluderar marknader i Singapore och inom de övriga nordiska länderna. Urban Lingmerth, chef för global försäljning på Egencia Sverige, är väldigt nöjd med att Egencias globala utbud låg i linje med Telenors önskemål att harmonisera sitt reseprogram på alla sina marknader.

“Utan tvekan är det vår starka relation med Telenor i Norge som har banat väg för detta globala avtal. Förra året tog vi, tillsammans med Telenor, fram tekniska lösningar utifrån företagets behov. Resultatet av detta är att de nu vill att vi ska använda samma lösning på alla deras marknader, även i Sverige,” säger Urban Lingmerth.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019