Annons:

SAS öppnar upp fler linjer till sommaren

SAS fortsätter enligt ett pressmeddelande att öppna upp linjer i takt med att efterfrågan på resor ökar och återupptar sju nya direktlinjer från Stockholm och Göteborg.

Från Arlanda flyger SAS till Aten i Grekland, Milano i Italien, Split i Kroatien, Alanya i Turkiet, Beirut i Libanon och Sankt Petersburg i Ryssland. Från Landvetter i Göteborg startar SAS direktflygningar till populära Palma, i Spanien.

För att göra det enklare för resenärerna att resa har SAS tagit fram en ny digital tjänst, SAS Travel Ready Center.

I SAS Travel Ready Center hittar resenärerna information om vilka typer av restriktioner och dokument som krävs för vald destination. För att undvika köer och trängsel på flygplatsen rekommenderar SAS att resenärerna använder tjänsten för att bli resklar på ett smidigt sätt. I centret laddar resenärerna upp och får sina dokument verifierade och slipper därmed manuell incheckning och dokumentkontroll på flygplatsen. Resenärerna är resklara redan innan de anländer till flygplatsen. I den digitala tjänsten kommer det även att finnas information om inresebegränsningar och lokala rekommendationer för utvalda destinationer.

En kommentar

  1. Urban: "För att undvika köer och trängsel på flygplatsen rekommenderar SAS att resenärerna använder tjänsten för att bli resklar på ett smidigt sätt." För att sen sitta 180 pax i en fullsmockad A320NEO, vad hjälper det???
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024