Annons:

Jan Johansson slutar som CFO på Scandic

Jan Johansson har idag meddelat att han beslutat att lämna sin roll som CFO på Scandic. Nu inleds en process för att tillsätta en ny CFO samtidigt som Jan kommer att kvarstå i sin nuvarande roll under uppsägningstiden, enligt ett pressmeddelande.

– Jan Johansson har under sina fem år på Scandic varit oerhört viktig för bolagets utveckling och tillväxt. Han har stärkt bolagets finansiella organisation och styrning och har under det senaste året varit mycket viktig i arbetet med att hantera den dramatiska effekt som pandemin haft på vår verksamhet. Jag vill rikta ett varmt tack till Jan och önskar honom all lycka när han senare lämnar Scandic, säger Jens Mathiesen, vd och koncernchef på Scandic.

– Jag har trivts mycket bra på Scandic, även om det senaste året varit utmanande. När vi nu går emot en marknadsåterhämtning med anpassade kostnader och stärkt finansiering tycker jag att det är ett bra tillfälle att lämna över min roll som CFO för att istället gå över till att driva egen verksamhet, säger Jan Johansson.

En kommentar

  1. Eeuk: En sådan självgod chef som Jan haft, kan väl få vem som helst att sluta
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024