Annons:

Annons:

Beirut och Dubai allt populärare sommarresmål

London, Berlin, Amsterdam ... De 10 mest populära destinationerna är ständigt återkommande enligt Travellink som har analyserat sommarens resestatistik. Dubai, Beirut och Nice är de resmål som har ökat mest i procent sedan förra året.

Dubai utmärker sig som sommarens raket med en ökning av 119 % jämfört med bokningar i samma period i fjol. En anledning kan vara att många turister dras till det faktum att Dubai garanterar strålande sol och lyx till överkomliga priser året om skriver Travellink i ett pressmeddelande.

– Bra badmöjligheter och hög hotellstandard är något som allt fler väljer för en bekväm semester. Nu ser vi också en ökning av resor till Dubai sommartid då priserna är mycket lägre än vintersäsongen, säger projektledares Anna Nilsson på Travellink i Norden.

Beirut är den otippade uppstickaren med en 95 % ökning. Statistiken visar att Beirut med sin 5 000 åriga historia och mångfald hamnar i topplistan i i takt med ökat antal etniskt resande.

– Många familjer besöker gärna sina hemländer och vi kan se att den typen av resor har ökat till just Beirut, säger Anna Nilsson.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019