Annons:

firstcamp.se är nu Sveriges största bokningskanal för camping

Sveriges största campingkedja First Camp har nu även Sveriges största bokningskanal för camping, firstcamp.se, räknat i antal besökare. Under 2020 väntas antalet besökare till sajten bli långt över 3 miljoner, enligt ett pressmeddelande.

First Camp har de senaste åren investerat stort i att skapa marknadens smidigaste bokningskanal online. Att förenkla för Sveriges campare är ledstjärnan i all utveckling som företaget gör. På firstcamp.se kan besökarna få inspiration och boka sitt campingboende på företagets 44 destinationer, varav 39 i Sverige.

Funktionerna på sajten har löpande byggts ut de senaste åren. Som ett exempel har First Camp nyligen lanserat en lågpriskalender på hemsidan, där besökarna kan se var och när de allra lägsta priserna finns.

– Målet med vår satsning digitalt är att hela tiden förenkla för och inspirera de som söker efter boende i Skandinavien – det ska vara minst lika lätt och roligt som att boka en semester utomlands. Vi har ett brett utbud av campingtomter men många känner inte till att vi även erbjuder 1600 stugor i First Camp. Vi är glada över att nu vara störst, men vill såklart nå många fler och fortsätter satsa på att bygga världens bästa hemsida för camping, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp i ett pressmeddelande.

För tre år sedan var det bara cirka 12 procent av företagets bokningar som gjordes online, men den siffran är nu omkring 40 procent i snitt över hela året. Även under detta Coronaår har onlineförsäljningen ökat kraftigt.

– Tack vare att vi är en stor kedja har vi resurser till att hela tiden förbättra vår hemsida för att göra campinglivet ännu bättre och enklare för våra gäster. Fler och fler campare bokar sitt boende online och vill kunna söka boende i olika delar av landet. Det är en stor milstolpe att vi numera är Sveriges största bokningskanal för camping, säger First Camps VD Johan Söör i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024