Annons:

Air Gotland tar emot flygbiljetter från BRA

Det nystartade gotländska flygbolaget AirGotland har sin trafikstart i veckan. Biljettförsäljningen startade för en vecka sedan och mottagandet från marknaden är mycket positivt, enligt ett pressmeddelande.

–Det har gått över förväntan. Vår fina webb har fått mycket positiv feedback för sin användarvänlighet och utseende. Vår rosa webb sticker ut ganska ordentligt i en annars konservativ genre, säger Tiina Mykkänen, VD på AirGotland. Sist men inte minst, slog vi första dagen rekord i antal bokningar enl. vår systemleverantör Worldticket,och de 10 första flighterna är helt fullbokade, fortsätter Tiina Mykkänen.

En av de absolut mest ställda frågorna som kommit från våra kunder är om AirGotland tar emot biljetter från flygbolaget BRA, som nu är i rekonstruktion. Vi har lyssnat till de önskemålen och tagit det till oss. Vi har inget avtal med BRA om inlösen utan har hittat fram till en lösning som är mycket fördelaktig för kunden och ger oss möjlighet att få kunderna att provflyga med oss.

-Förhoppningsvis gillar kunderna oss och fortsätter att välja AirGotland för sina kommande resor, vi ser det här som en investering i vår framtid, avslutar Tiina Mykkänen.

En kommentar

  1. Lisen: Lite märkligt bara att 'motprestationen' för att ta emot BRAs biljetter är att man samtidigt måste köpa ett värdebevis för 899:- ...