Annons:

Air Leap tvingas pausa flyglinjen Jönköping-Arlanda

​På grund utav effekten av COVID-19 och de globala reseåtgärder som vidtagits för att begränsa spridningen av coronaviruset, har efterfrågan på flygresor minskat och detta tvingar Air Leap att göra en paus på flyglinjen Jönköping – Arlanda med start nu på söndag den 15 mars, enligt ett pressmeddelande.

Den senaste veckan har Air Leap sett en minskad efterfrågan på flygresor mellan Jönköping och Arlanda. Air Leap kommer därför att  tvingas göra en paus på flyglinjen från den 15 mars t.o.m. 26 juni på grund utav den minskade efterfrågan på flygresor.

–Det här är en allvarlig period för flygbranschen vilket har drabbat oss hårt på Air Leap. Vi uppmanar myndigheter att omedelbart vidta åtgärder för att minska den ekonomiska belastningen för flygbolagen samt för att skydda viktig infrastruktur och arbetstillfällen, säger Air Leaps VD Jon Melkersson i ett pressmeddelande.

–Det är så klart otroligt tråkigt för Jönköpingsregionen att det minskade resandet får sådan konsekvens, men vi har förståelse för att Air Leap måste vidta dessa åtgärder. Vår förhoppning är detta lägger sig inom en snar framtid och att vi kan återgå till normal trafik till Arlanda igen, säger Rony Forsberg, VD Jönköpings Airport.

Resenärer som är inbokade efter den 15 mars kommer att kontaktas av Air Leaps Support. Biljetter som ej kan nyttjas kommer att återbetalas.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024