Annons:

Ligula Hospitality Group utökar sitt hotellbestånd

I dessa svåra tider för branschen med Pandemi och medföljande restriktioner som slagit hårt mot näringen så växer Ligula Hospitality Group med fler hotell. – under februari 2021 så övertog Ligula två hotell som nu ingår i Hosting-delen av företaget, Park Inn Solna by Radisson samt Radisson Blu Lund. Bägge är franchisetagare till Radisson Hotel Group, enligt ett pressmeddelande.

– Trots tiderna är detta två hotell som väl passar in i vår verksamhet, och kompletterar vårt befintliga hotellbestånd” säger VD Uwe Löffler.

– Övertaget är en konsekvens av ett långt samarbete med en av våra större fastighetsägare, fortsätter Uwe Löffler

Utöver dessa två hotell så öppnar Ligula också tre nya hotell. Alla tre är kontrakt som tecknats innan pandemin.

Först ut är ProfilHotels Nacka som öppnar under april. Här pågår nu en stor renovering inför ny- öppnandet. Hotellet kommer förutom 164 rum erbjuda möteslokaler, Relax och en restaurang under konceptet Angelini med Ligulas amerikansk-italienska tema.

Under sommaren öppnar sedan ProfilHotels Halmstad Plaza, ett nybyggt hotell med 242 rum mitt i Halmstad. Även Halmstad Plaza blir ett fullservicehotell med mötesrumsrum, Spa och en Angelinirestaurang. Hotellet har även en skybar med härlig utsikt över Halmstad och havet.

Det tredje hotellet att öppna är nybyggda Motel L Lund som öppnar i augusti. Motel L Lund utformas såsom övriga Motel L med fokus på design, kvalitet och ombonad bekvämlighet till ett förmånligt pris. Även här har Lisa Bengtsson medverkat till designen. Samtliga rum har bland annat Carpe Diem-sängar och Rainshowerduschar och hotellets luftiga lobby ger plats för både Pop-Up office och mindre möten. Längst upp i huset finns Skybaren med fantastisk utsikt över sundet.

– I dessa tider är inte fler hotell hög prioriterat utan det gäller att klara av det befintliga beståndet, men vi ser bortom pandemin och är övertygade om att samtliga våra 44 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland är väl förberedda för att ta emot våra gäster på ett tryggt och säkert sätt när väl resandet tar fart igen, avslutar Uwe Löffler i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024