Annons:

Scandic Norra Bantorget ska renoveras – öppnar igen i hösten 2024

Scandic har tillsammans med Fastighetsaktiebolagets Folkets Hus i Stockholm kommit överens om ett nytt 15-årigt hyresavtal för Scandic Norra Bantorget i centrala Stockholm, enligt ett pressmeddelande.

I samband med det nya avtalet kommer hotellet, med start den 1 december 2022, totalrenoveras för att skapa en modern hotellupplevelse för nya och återkommande gäster. Hotellet återöppnas i ny kostym under hösten 2024 med cirka 25 nya hotellrum.

– Det är mycket glädjande att vi fortsätter utvecklingen av vår befintliga hotellportfölj i syfte att säkerställa en fantastisk hotellupplevelse för alla våra gäster under många år framöver. Jag övertygad om att det nya kvarteret även i framtiden kommer att locka stockholmare och tillresta besökare till ett modernt hotell som har kommunikations- och kongressmöjligheter inom ett par stenkasts avstånd, säger Peter Jangbratt, Sverigechef på Scandic Hotels i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Anonym: Av alla Scandics hotell inom tullarna så är det väl då bara Malmen på Södermalm kvar som inte har fått någon renovering. Helt obegripligt hur man kan låta ett hotell, på ett sådant läge få förfalla. Om det är något hotell som skulle behöva en totalrenovering så är det väl Malmen. Det lever verkligen kvar på tidigt 00-tal