Annons:

The Vault Hotel blir först ut i Sverige som WorldHotels Crafted Collection

The Vault Hotel Helsingborg har med sitt unika destinations- & inredningskoncept blivit tilldelade Sveriges första Crafted Collection hotell av WorldHotels, enligt ett pressmeddelande.

The Vault Hotel blir det första hotellet i Sverige som får klassificeringen WorlHotels Crafted Collections, benämningen står för gästen som älskar kreativitet och den söker upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans med förstklassig service bjuder dessa hotell alltid på något unikt vad gäller arkitektur, design, konst eller musik. The Vault Hotel har tidigare även utnämnts till ett av årets bästa affärshotell enligt internationella intresseorganisationen SSQ och erhållit Trip Advisors Travelers Choice Award 2020.

Endast en handfull av Skandinaviens bästa premiumdestinationer är medlemmar i exklusiva WorldHotels Collection; som exempelvis Upper House Gothia Towers i Göteborg, Hotel Diplomat i Stockholm, Bergen Börs i Norge, och nu även The Vault Hotel i Helsingborg.

Tillsammans med systerhotellet V Hotel Helsingborg, som är ett Premier Collection, kan BWH Group numera erbjuda sina medlemmar och affärsresenärer världen över två av de bästa hotellupplevelserna i Helsingborg.

– Det känns både fantastiskt och inspirerande att bli en del av WorldHotels säger Mikael Wennerström, VD för The Vault Hotel i ett pressmeddelande. Det är ytterligare ett bevis på att vi i Helsingborg kan erbjuda en hotellupplevelse i yttersta toppklass. I dessa tider känns det extra bra att vara del av en större kedja samtidigt som vi kan fortsätta erbjuda en unik och personlig upplevelse.

– The Vault är ett riktigt häftigt hotell som höjer nivån på vår hotellportfölj ytterligare säger Johan Michelson i ett pressmeddelande, Sverigechef för BWH Hotel Group. Vår ambition är att erbjuda ett alternativ till de stora kedjornas standardiserade utbud och The Vault är ett perfekt exempel på det. Vi är väldigt stolta över att ha två av Helsingborgs finaste hotell med i kedjan, The Vault Hotel och V Hotel, BW Premier Collection.

Kommentarer är stängda.