Annons:

Anna Wall är ny hotelldirektör på Quality Hotel Park Södertälje

Quality Hotel Park välkomnar Anna Wall som ny hotelldirektör. Med sin erfarenhet från både hotellet och destinationen ser hon fram emot att driva hotellet vidare med ny energi. I mars kommer hon att växla upp från att ha varit hotellchef till att bli hotelldirektör med planer på att fortsätta utvecklingen av hotellet, enligt ett pressmeddelande.

Anna har flera års erfarenhet från hotellet där hon har gjort det mesta. De senaste åren har hon varit både hotellchef och Culture Ambassador. Tidigare har hon även varit Front Office Manager på samma hotell. Hon har en passion för destinationen och är aktiv i olika nätverk för att utveckla den vidare.

“Vi är stolta över att få Anna på plats med sin unika kunskap och erfarenhet av hotellet och i synnerhet för destinationen. Hon blir en stark tillgång för vår ytterliggare positionering i Södertälje. Anna har en hög energi och arbetsglädje, som helt går i linje med vad Quality Hotel står för”, säger Susanna Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Sverige & Danmark i ett pressmeddelande.

Anna ser mycket fram emot att får vara med och stärka hotellets position och inte minst Södertälje som destination.

“Att få utvecklas vidare på det hotell jag älskar, är en unik chans! Vi ska tillsammans ta hotellet till nästa nivå. Jag ser Quality Hotel Park som en viktig mötesplats och arbetsplats i Södertälje. Vi ska fokusera på att överträffa våra gästers och medarbetares förväntningar och bidra till att Södertälje går en ljus framtid till mötes. Tillsammans ska vi skapa Södertäljes bästa mötesplats”, säger Anna Wall, tillträdande hotelldirektör.

Quality Hotel Park är beläget mitt i Södertälje nära tågstationen, hamnen, gågatan och stadens varierande kultur- och nöjesliv. Här kan du besöka Tom Tits Experiment och Torekällberget.  Hotellet har 157 antal rum, 11 konferensrum, restaurang och bar.

Anna tillträder sin nya tjänst som hotelldirektör i mars 2020.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024