Annons:

Destination Östersund rekryterar Lina Lif som projektkoordinator

Destination Östersund har anställt Lina Lif som projektkoordinator för två nya omställningsrelaterade projekt för Östersundsregionens besöksnäring. Projekten syftar till att skapa nya produkter, nå nya målgrupper och stärka kompetensen hos företagen, enligt ett pressmeddelande.

Lina kommer senast från en tjänst som projektledare på Peak Innovation där hon bl a jobbat med koordinering av strategiska innovationsdrivna projekt och stöd i innovationsprocesser. Lina var dessförinnan turismutvecklare på Jämtland Härjedalen Turism.

– Östersund är en fantastisk plats och det känns som att staden är inne i en intressant utvecklingsfas. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och bidra till en ännu starkare besöksnäring i och runt Östersund, berättar Lina Lif i ett pressmeddelande.

– Med Linas bakgrund och erfarenhet av såväl projektledning och projektrapportering som turism är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som kan utveckla både bolaget och Östersund ytterligare, säger Mikael Jonsson, VD på Destination Östersund. Detta är ett arbete som ska stärka destinationen, ge nya reseanledningar och nå nya målgrupper samt ge stöd och kunskap till företagen i besöksnäringen i omställningen efter Corona.

Projekten finansieras med medel från Tillväxtverket, Region Jämtland Härjedalen och sker i samverkan med flera olika intressenter, bl a Östersunds kommun, Mittuniversitetet och Hotellgruppen. Projekten har olika löptid men som längst till sista oktober 2023 och beräknas omsätta ca 7 miljoner kronor.

Lina Lif börjar sin tjänst hos Destination Östersund den 1 september

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024