Annons:

Grand Hotel Saltsjöbaden rekryterar Maria Lundh som ny hotellchef

Med en ny ledning och med en ny vision växer nu Grand Hotel Saltsjöbaden och hotellet förbereds inför en omfattande nystart. I samband med det har Maria Lundh rekryterats som ny hotellchef, enligt ett pressmeddelande.

”Att få förtroendet och möjligheten att arbeta på en anrik och ikonisk plats som Grand Hotel Saltsjöbaden känns fantastiskt inspirerande”

Nyligen tillträdde Erik Pändel som vd med ambitionen och uppgiften att ta hotellet in i framtiden. Som en del av det arbetet är nu även Grand Hotel Saltsjöbadens nya hotellchef Maria Lundh på plats. Maria blir en del av ledningen och kommer med sin spetskompetens och erfarenhet vara en viktig nyckelperson på hotellet framåt. Tidigare har Maria arbetat på bland annat Elite Hotels, Connect Hotels, Best Western och Rica Hotels.

– Vi går en spännande framtid till mötes då vi inom närmsta åren ska utveckla och förädla Grand Hotel Saltsjöbaden. Med Maria Lundh som hotellchef får vi en oerhört kompetent medarbetare som besitter en bred erfarenhet från utveckling av hotellkoncept, på både små och stora hotell, säger Erik Pändel, vd Grand Hotel Saltsjöbaden.

– Jag har jobbat inom hotellbranschen under hela mitt yrkesliv och brinner för service och gästnöjdhet. Att få förtroendet och möjligheten att arbeta på en anrik och ikonisk plats som Grand Hotel Saltsjöbaden känns fantastiskt inspirerande. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla denna genuina destination tillsammans med mitt fantastiska team, säger Maria Lundh, nytillträdd hotellchef på Grand Hotel Saltsjöbaden i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024