Annons:

Joachim Högefjord är ny hotelldirektör på Selma Spa

Joachim Högefjord är ny General Manager för resorten Selma Spa. Med mångårig erfarenhet från The Rees Hotel i Nya Zeeland och centrala roller inom Scandic tar han sig an Nordic Hotels & Resorts spadestination i värmländska Sunne.

“Jag ser fram emot att bidra med ett globalt tänk och inspiration”

I över 20 år har Joachim arbetat inom hotellbranschen såväl nordiskt som internationellt. Närmast kommer han från 5-stjärniga The Rees Hotel på Nya Zeeland där han arbetat både i styrelse och med expansion. Han har innan dess lång erfarenhet från Scandic i roller som hotelldirektör, distriktsdirektör, director of future openings och etablering- och konceptsansvarig samt managing director för Scandics systervarumärke HTL. 

– Joachim är en drömrekrytering för oss! Med hans expertis inom det globala premiumsegmentet och inte minst nordisk konceptutveckling kommer vi stärka Selma Spas position som Sveriges främsta spa- och träningsresort, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts i ett pressmeddelande.

När Selma Spa öppnade 1991 var det Sveriges första spaanläggning. Idag är det ett av landets mest välkända destinationer för avkoppling och aktivitet. Här, precis intill vackra Fryken i Värmland, finns Nordens bredaste utbud av behandlingar, populära restaurang Smak och moderna konferenslokaler.

Under Joachims ledning ska hotellet fortsätta vara förstahandsvalet för gästen som letar efter ett unikt utbud av allt ifrån spabehandlingar, träning och hållbara matupplevelser till avkoppling och möten.

– Selma Spa har en ledande position på den svenska resortmarknaden, en produkt som vi skall utveckla och där vi ska vässa våra erbjudanden inom viktiga områden som spa, restaurang och konferens. Jag ser fram emot att bidra med ett globalt tänk och inspiration från vinnande koncept. Sedan är det också väldigt kul för mig att få bli en del av ett så spännande bolag Nordic Hotels & Resorts, säger Joachim Högefjord.

Joachim Högefjord tillträder den 12 december 2022.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024