Annons:

Katarina Romell är ny Commercial director på Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Eriksberg Hotel & Nature Reserve fortsätter att satsa på besöksnäringen och samtidigt med byggstarten av den nya hotelldelen, välkomnar de Katarina Romell till sitt team. ”Vi är oerhört stolta och glada över att hon nu ansluter sig till vårt team. Hennes stora erfarenheter av både hotell och besöksnäring kommer att underlätta för vår fortsatta tillväxtresa”, säger Per-Arne Olsson, vd på Eriksberg Hotel & Nature Reserve.

”Jag tänkte egentligen dra mig tillbaka men när jag fick detta erbjudande om att hjälpa Eriksberg på deras spännande tillväxtresa kunde jag inte säga nej”

Vd för Grand Hotel i Saltsjöbaden, vd för SAS Radison Strand Hotell, ansvarig för mötesindustrin på Visit Sweden, vd för Melker Anderssons restauranger och ordförande för Visita Stockholm. Katarina Romell har en framgångsrik karriär bakom sig och hon är förmodligen en av landets mest erfarna ledare inom turist- och resenäringen. Nu kan hon även lägga till Commercial director i Nordens största safaripark Eriksberg på sin meritlista.

Katarina Romell hade egentligen helt andra planer.
”Jag tänkte egentligen dra mig tillbaka men när jag fick detta erbjudande om att hjälpa Eriksberg på deras spännande tillväxtresa kunde jag inte säga nej”, säger Katarina Romell.

Katarina Romell går in i en projektanställning från mitten av oktober under utbyggnaden av hotellet. Hon ansvarar för driften i vissa delar och att sätta en organisation på plats då nya hotelldelen öppnar i början av 2024.
”Med en fantastisk tillväxt i ryggen står vi redo att gasa ytterligare. Våra fantastiska medarbetare kommer att få en otrolig mentor och kunskapsbank på plats, så att vi tillsammans kan ta nästa steg i vår tillväxtfas och öka varumärket ytterligare”, säger Per-Arne Olsson.

  • Fakta Eriksberg Hotel & Nature Reserve: Eriksberg är ett naturreservat och djurpark i Blekinge och verksamheten grundar sig i att främja och bevara djur- och naturlivet samt den biologiska mångfalden. Den inhägnade delen är 925 hektar, vilket innebär att Eriksberg är ett av norra Europas största vilthägn och Nordens största safaripark. Inom området finns dov- och kronvilt, davidshjortar, visenter, vildsvin och mufflonfår som vandrar fritt omkring tillsammans.

En kommentar

  1. Charlie: Grattis Eriksberg - bra där bästa Katarina!