Annons:

Leandro Pinto är ny innehållsproducent på Petter Stordalens hotellbolag

Petter Stordalens hotellbolag Nordic Hotels & Resorts rekryterar Leandro Pinto i rollen som Content Creator. Han kommer senast från byråsidan och kommer att fokusera på att strategiskt och visuellt utveckla hotellens positioneringar, enligt ett pressmeddelande.

”Att ha jobbat med turism- och destinationsmarknadsföring på byråsidan gav mig mersmak.”

Nordic Hotels & Resorts lägger nu in nästa växel – både när det gäller nya projekt och rekryteringar. Som ett led i att blicka framåt rekryterar man förstärkning på kommunikationssidan. I både Sverige och Norge tillsätts nyckelpositioner inom kommunikation och i Sverige blir Leandro Pinto ny Content Creator.

– Vi är väldigt glada att Leandro är på plats i vårt team. Med sin gedigna erfarenhet inom både pr, kommunikation och formgivning bidrar han med både en bred men samtidigt unik kompetens. Leandros expertisområden kommer att vara en viktig pusselbit nu när vi växlar upp på bred front, säger Lotta Brattin, Director of Brands and Communication på Nordic Hotels & Resorts i ett pressmeddelande.

Leandro har lång erfarenhet från kommunikationsbranschen och kommer senast från pr-byrån Obeya, utnämnd till Årets pr-byrå 2021 av Regi. Där har han arbetat som pr-konsult med uppdrag inom allt ifrån turismsektorn till arkitektbranschen. Text och formgivning är hans specialitet. På Nordic Hotels & Resorts kommer han att arbeta med att stärka hotellens kommunikation och utveckla de olika varumärkena.

– Att ha jobbat med turism- och destinationsmarknadsföring på byråsidan gav mig mersmak. Nordic Hotels & Resorts har verkligen Nordens bästa hotell när det kommer till helhetsupplevelsen. Jag har länge varit inspirerad av dem, både hur de jobbar men också som besökare. Det är så vitt skilda varumärken som alla ändå har den höga kvaliteten och glimten i ögat gemensamt. Därför känns det här verkligen som ett otroligt spännande uppdrag, säger Leandro Pinto i ett pressmeddelande.

Leandro tillträdde sin tjänst den 28 mars 2022.

Kommentarer är stängda.