Annons:

Nadja Gadelius ny vd på hotell Clarion Collection Hotel Tapto på Östermalm.

Det 140 rum stora Clarion Collection Hotel Tapto på Östermalm i centrala Stockholm har fått en ny VD och hotelldirektör. Det är Nadja Gadelius som tar över ledarrollen på hotellet, enligt et pressdeelande.

– Tapto är ett hotell som genom åren skapat en unik relation mellan sina gäster och sin personal. Det har gjort att man har väldigt många stamgäster som år efter år väljer att komma tillbaka och uppleva tapto-atmosfären. Det känns oerhört roligt att få bli del av detta gäng och fortsätta bygga och utveckla relationen och gästupplevelsen, säger hotellets nya VD och hotelldirektör Nadja Gadelius i ett pressmeddelande.

Gadelius har en gedigen bakgrund inom hotellbranschen med en Bachelor of Business Administration i Hotel Management från Hotel Institute Montreux, Schweiz. Arbetserfarenhet har hon fått genom anställningar på bland annat Swissôtel Métropole i Geneve och The May Fair, Radisson Blu Edwardian i London.

Under 2018 genomgick Nadja Nordic Choice Hotels Management Trainee-program vilket resulterade i att hon handplockades till rollen som VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Grand i Sundsvall. Ett hotell som rankas som stans främsta hotell bland stans besökare.

– Det känns oerhört roligt att Nadja tackat ja till att leda Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm. För oss är det ett viktigt hotell och för att fortsätta vårda och utveckla relationen mellan hotellet och gästerna så behövs en ledare som Nadja som är lugn, inlyssnande och alltid sätter sin personal och gäster i främsta rummet. Hotellet ska ge gästerna en upplevelse som danskarna beskriver som hygge. Vi kallar det avslappnad och bekväm service. Kan lova att vi med Nadja och hennes team så kommer Tapto leverera över förväntan kring det, säger Clarion Collections driftschef i Sverige Richard Svartvik i ett pressmeddelande.

Nadja Gadelius tillträdde som VD och hotelldirektör i slutet av augusti.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024