Annons:

Scandics personalchef lämnar mitt i krisen

Mitt under brinnande corona-kris lämnar Scandic Hotels hr- och hållbarhetschef sin tjänst. Bitte Ferngren kommer ”påbörja en ny tjänst i ett internationellt bolag inom finansbranschen”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Bitte har bidragit till att vi på kort tid kunnat genomföra genomgripande förändringar i vår verksamhet vilket varit helt nödvändigt i rådande marknadsläge. Vi kommer nu att se över hur vi på bästa sätt kan organisera vårt HR-arbete framöver när gästerna börjar återvända till våra hotell och vi öppnar upp vår verksamhet efter coronakrisen, säger Jens Mathiesen, Scandic Hotels vd.

– Det har inte varit ett lätt beslut att lämna, jag har verkligen uppskattat att få leda arbetet med medarbetar- och hållbarhetsfrågor och jag är väldigt stolt över de insatser som teamet uträttat under dessa månader. Jag ser fram emot att följa bolagets fortsatta arbete, säger Bitte Ferngren i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. Mio: Hur kan man ha en HR-chef som samtidigt ska vara chef för hållbarhetsfrågor?!. Två helt skilda områden. Är inte de anställda tillräckligt viktiga för att ha en dedikerad chef som bara sysslar med HR
  2. Sven: Drar med svansen mellan bena
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024