Annons:

Skistars säsongare ordnade fest privat – vd tar avstånd

Förra helgen hade 40 personer en privat fest på ett av Skistars personalboenden i Åre – endast några dagar innan skidanläggningarna öppnar för säsongen. Det rapporterar Expressen. – Vi tar helt avstånd från den här typen av aktiviteter som man har haft på det här personalboendet. Alla var väldigt ångerfulla och förstod allvaret i situationen, säger Skistars vd Stefan Sjöstrand till tidningen.

De aktuella medarbetarna har inte testats för coronaviruset. Samtliga uppges vara symtomfria.

6 kommentarer

  1. Siw: "Alla var väldigt ångerfulla och förstod allvaret i situationen, säger Skistars vd Stefan Sjöstrand till tidningen" Solklar kommentar i efterhand. Alla vet att detta är mycket olämpligt och ändå... Man kan bara lita på sig själv och knappt det, egot står uppenbarligen över allt.
  2. Leif: I Canada blir svenske hockeycoachen hemskickad till Sverige efter att ha gjort en extra tur till flygplatsen ... I Sverige har 40 personer en regelvidrig fest på en turistort men kommer undan med ”de är ångerfulla..” Borde dom inte skickas hem? Vilket trams!
  3. TopGun: Dessvärre tror jag att viruset kommer öka antalet sjuka väsentligt under och efter denna skidsäsong...Om inte ansvarig personal själva förstår allvaret...ja, då är det allvarligt!
  4. Magnus: STÄNG NER !!! När skall mänskligheten fatta att det är ALLVAR nu. Skistars ansvariga SKÄMS PÅ ER !!! Era regler är tydligen inte tillräckligt TYDLIGA😡😡😡
  5. Tp: Vilka jäkla klåpare!! Lägger mina pengar någon annanstans där man tar ansvar!
  6. Skidåkarn: "Alla var väldigt ångerfulla och förstod allvaret i situationen, säger Skistars vd Stefan Sjöstrand." NEJ! De har verkligen INTE förstått allvaret i situationen! Bara att komma på tanken... "låt oss ha en fest"?!!
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024