Annons:

Götaplatsgruppen startar drive thru

Poseidon får se en ny era an. Från och med i dag går det att beställa mat från fyra olika restauranger på Götaplatsen online och sedan hämta upp utanför atPARK på Avenyn i centrala Göteborg.

Poseidon får se en ny era an. Från och med i dag går det att beställa mat från fyra olika restauranger på Götaplatsen online och sedan hämta upp utanför atPARK på Avenyn i centrala Göteborg.

Götaplatsgruppens restauranger Mr. P, TOSO, SK Mat & Människor samt atPARK lanserar tillsammans en ny tjänst till sina gäster – att med bil kunna hämta take away från restaurangerna.

– Vi kämpar varje dag för att anpassa våra restauranger enligt den efterfrågan som råder i nuvarande läge. Våra restauranger påverkas mycket av situationen och alla våra gäster behöver hitta nya och kreativa sätt att fortsätta leva och äta sina måltider. Därför är vi glada att kunna lansera denna lösning och möjlighet som ett komplement till det klassiska restaurangbesöket, säger Stefan Karlsson kock och krögare i Götaplatsgruppen restauranger.

Götaplatsgruppen började redan förra veckan med att erbjuda take away i form av ”Årets Rätt 2020”, som är framtagen av SK Mat & Människors köksmästare Martin Moses, vinnare av tävlingen Årets Kock 2019. Nu utvidgas konceptet så att gäster kan beställa utvalda rätter från samtliga av gruppens restauranger Mr. P, TOSO, SK Mat & Människor samt atPARK. All upphämtning kommer att ske i Götaplatsgruppens gemensamma drive-thru utanför atPARK mitt på Avenyn.

– Vi gjorde ett pilottest på take away förra veckan och såg ett stort behov att hämta färdig mat med restaurang-smaker och kvalitet. Både privatgäster och företag beställde och kom förbi för att hämta upp sin mat för att sedan avnjutas på annan plats. Det är ju inte så ofta man kan hämta upp Årets Rätt tillagad och förpackad av Martin Moses själv. Det gäller att vara så kreativ och lösningsorienterad som möjligt i dessa tider, konstaterar Stefan Karlsson.

Nu kan alla som önskar beställa mat, både för lunch och middag, göra det i Götaplatsgruppens nya online-shop. Lunchrätterna avhämtas varma och kan ätas direkt. Middagarna kommer vara förpackade i kassar med ingredienser och instruktioner så att man själv får lägga ”sista handen” vid tillagningen av måltiden hemma.

– Det ska bli spännande att se hur våra gäster tar till sig denna möjlighet. Nu kan de laga en egen restaurangmiddag hemma med de bästa råvarorna och med hjälp av tydliga instruktioner från respektive restaurangs köksmästare. Jag har aldrig tidigare hört talas om möjligheten att hämta upp mat från fyra olika restauranger via gemensam drive-thru, säger Stefan Karlsson.

Menyer och tider finns på www.gotaplatsgruppenrestauranger.se där man också gör sina beställningar. Upphämtning sker utanför atPARK på Avenyn.

Kommentarer är stängda.