Annons:

Premium

“En bra vakt ska vara kramig”

Travel News fortsätter att lyfta fram talang i reseindustrin. Idag presenterar vi Veckans Rookie: Fredrik Elfgren, direktör på Clarion Hotel Amaranten & Comfort Hotel Xpress Stockholm Central. Han har ett förflutet som ordningsvakt. En bra sådan ska vara en social människokännare. Men han trivs bättre som hotelldirektör i reseindustrin. - Här finns världens trevligaste människor. Kollegor som är ett under av hjälpsamhet, galenskap och sjukt mycket jävlar anamma. Dessutom gäster som för en tid lämnar hem och vardag och som vi får ta hand om. Oslagbar bransch!

Grattis du är veckans rookie i Travel News. Din titel på Linkedin är VD Clarion Hotel Amaranten & Comfort Hotel Xpress Stockholm Central. Vad gör du hela dagarna?

– Även ifall jag tidigare arbetat inom Clarion Hotel så är Amaranten en ny arbetsplats för mig. Just nu lägger jag det mesta av min tid på att lära känna kollegorna, hotellet och gästerna. Amaranten är ju en stockholmsklassiker och det känns otroligt roligt att ha fått förtroendet att ansvara för utveckla det vidare. I väntan på avlösning på Comfort Xpress så har jag också ansvaret för det hotellet. En helt annan typ av hotell. Okänt för många stockholmare men oerhört populärt för de som besöker stan och som vill ha bästa läget men till lägsta möjliga pris.

Du har två hotell. Hur fördelar du din tid?

– Utifrån behov är väl det korta svaret. Båda hotellen har erfaren och bra personal vilket är och har varit en otrolig tillgång i virustider och när tiden för rookien Elfgren inte riktigt räcker till.

Varför ska man bo på Amaranten när det är mer centralt och billigare på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central?

– Det beror på vem du är och vad du värdesätter.…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024