Travel News Business Forum

Eventet med syfte att lyfta reseindustrins intäkter och professionalitet. 

Travel News Business Forum

Vårt event är den årliga mötesplatsen för dig som arbetar med turism, hotell och resor. Genom att ha alla beslutsfattare i besöksnäringen under samma tak en eftermiddag vill vi lägga grunden för bättre affärer för alla inblandade. Enligt devisen, det är först när du tittat någon i ögonen som du vet om du vill göra affärer med vederbörande. Och ja, visst är det kul att arbeta med turism, men om ingen tjänar pengar blir det snabbt riktigt tråkigt.

Travel News Business Forum är en mötesplats 360 grader, en mässa, workshops, seminarier. Vår dag avslutas med en prisutdelning och mingel. Från scenen blir det både ny kunskap om reseindustrin och viktiga siffror om RevPar och beläggningsgrad jämfört med andra regioner. Men självfallet också framtidsspaningar och hearings, vårt mål är att alla stakeholders ska på scentid. Våra rubriker är hotell, infrastruktur, det offentliga och wild&crazy. I den sista panelen trycker vi in vildhjärnorna som får en region att lysa lite extra. 

Gå till TNBF Göteborg –>

Gå till TNBF Arlanda/Uppsala –>

Gå till TNBF Åre/Östersund –>

Årets tema är reseindustrins status. Vad kan vi göra för att politiker och allmänheten ska förstå att resor och turism är minst lika viktigt för Sverige som Volvobilar och stålindustrin. Den senaste drabbas inte av flygskam trots betydligt högre Co2-utsläpp än flyget. Vad kan vi göra för att få fler turister och möten och events till din stad. Och så vill vi hitta stenar i din sko som hindrar utvecklingen. Kärnan i detta event är hotellbranschen och dess underleverantör som vi gärna ser som partners på vårt event. Men vi välkomnar alla som arbetar med turism och event i regionen. Vi som Nordens största affärstidning vill bidra med kunskap och vara ett torg. Det är till oss du kommer för att höra senaste nytt, sälja något och knyta nya och återknyta gamla kontakter. 

Det är nu tredje året som vi kör Travel News Business Forum. Vi har fram till nu gjort knappt 10 event och haft knappt 1000 besökare. Våra utvärderingar visar att vi blir allt bättre på att skapa vettigt innehåll och bra möten. Men vi är bara i början. Vårt mål är att Travel News Business Forum ska bli ett lika starkt event som DI:s Gasellen. En självklart institution i svenskt näringsliv.

Pssst…är du intresserad av att bli vår partner? Klicka här.

Moderator: Viggo Cavling

Viggo Cavling är chefredaktör för Travel News sedan februari 2018. Han har tidigare varit chefredaktör affärstidningen Resumé och verksam inom media sedan tidigt 90-tal. Med stor energi och mycket humor leder han dagen och kvällen på Travel News Business Forum.

Gå till TNBF Göteborg –>

Gå till TNBF Arlanda/Uppsala –>

Gå till TNBF Åre/Östersund –>

Program

15.00 – Travel News chefredaktör Viggo Cavling och vd Nils Norberg hälsar välkommen.

16.00 – Paus med fika

16.15 – Under dagen har vi tre hearings.

1: Uppdateras inom kort

2: Uppdateras inom kort

3 : Uppdateras inom kort

17.00 – Workshop & Mingel

18.00-Wilhelmina Skoghpriset

Bli vår partner