Annons:

​Nu kan gästerna själva välja rum på Nordic Choice Hotels

Nu lanserar Nordic Choice Hotels en digital tjänst som gör det möjligt för gästerna att skräddarsy sin hotellvistelse genom att själva välja vilket rum de ska bo på.

– Gästen väljer önskat rum från en kartvy baserat på personliga preferenser inom den bokade rumskategorin. Det går att välja våning, om rummet ska ha dusch eller badkar, utsikt mot gatan och så vidare. Det är lite som när man väljer sittplats på flyget, fast med ännu fler val, säger Lisa Farrar, Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels.

Funktionen är tillgänglig via Nordic Choice Hotels app 48 timmar före ankomstdatum fram till dagen före ankomst och gäller initialt för de båda Stockholms-hotellen Clarion Hotel Sign och Clarion Hotel Stockholm. Tjänsten är gratis för Nordic Choice Hotels platinum- och guldmedlemmar.

– Det som nu släpps är en första fas och vi fortsätter att förbättra funktionen bit för bit. På sikt ska gästerna kunna uppgradera sin vistelse genom att även kunna välja andra rumstyper och dessutom ska det bli möjligt att välja rum fram till ankomstdagen. Samtidigt skalar vi upp och gör funktionen tillgänglig på ännu fler hotell, säger Lisa Farrar.

På sikt kommer funktionen att finnas på samtliga hotell inom Nordic Choice och ambitionen är att den finns på närmare hälften av hotellen redan i slutet av året.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024