Annons:

Annons:

Branschens viktigaste mötesplats växer

2018 firar Travel News Market tre år. - Det är fantastiskt att vi på så kort tid har lyckats skapa en mötesplats som fungerar lika bra som torsdag på TUR gjorde, säger Andreas Näsman, mässgeneral på Travel News Market. Den åttonde november smäller det igen.

Precis som förra året äger årets mässa rum på Stockholm Waterfront mitt i Stockholm. Förra året kom över 1200 besökare och nätverkade med de 150 utställarna. I år ser det att bli ännu fler deltagare och utställare. Nya namn i år är bland annat Visit Monaco, South African Airways och Elounda Beach. Travel News Market är en B2B-mässa och för att nå största möjliga effektivitet förbokar många besökare sina möten digitalt på en bokningssida. Bolaget som sköter detta heter Trippus och när du väl registrerat dig som besökare får du din biljett och all information på mejlen. Boka alltså din plats redan nu.

Nytt för i år är längre öppettider klockan 10-18.

– Vi vill få resebyrå-agenterna att komma i ännu högre utsträckning än tidigare. Detta har efterfrågats av utställarna, förklarar Andreas Näsman.

I år har speakers corner temat “Reseindustrins gröna omställning”. Hur ska besöksnäringen bli ledande när det kommer till att nå Paris-avtalets mål? En av talarna är Sandra Olsson Visit Norway.

Allting sker på samma ställe, så även den stora festen som börjar när mässan stänger. Redan på onsdagskvällen blir det en smygstart på mässan med något vi kallar 23:an.

– Vi vill på detta sätt visa att vi inte glömmer bort våra gäster som bor på hotellet, men självfallet är alla som bor i Stockholm också välkomna, säger Andreas Näsman.

Hur mår reseindustrin?

– Vi är stolta att branschen står upp för oss. Vi är glada för förtroendet och vill leverera tillbaka med en fantastisk mötesplats där man kan göra affärer. Vi vill vara lyhörda och flexibla och skapa den bästa lösningen för varje utställare. En aktör vill främst synas på toaletten. Vem det är kommer ingen att missa, avslutar Andreas Näsman som är känd för sin höga humornivå.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA