Annons:

”Ett utmärkt tillfälle att träffa både kunder och leverantörer”

Webbeds är en av många utställare på Travel News Market. Här berättar Head of Sales Nordics & Baltics Andreas Kvarnmalm varför och vem de helst vill träffa på mässan den 11 november.

Andreas Kvarnmalm Nordisk försäljningschef på Webbeds svarar på Travel News utställarenkät.

Varför ska Webbeds vara med på Travel News Market den 11 november? 
– Travel News Market är för oss ett utmärkt tillfälle att träffa både kunder och leverantörer på ett lätt och gemytligt sätt. Som ren B2B-leverantör uppskattar vi bredden på både utställare och besökare utan att det blir för stort.

-Vem på mässan vill ni helst träffa?
Vem som helst som vill komma och prata med oss. Jag tror vi delar känslan med många att steg för steg så börjar livet återgå till det (nya) normala och det ska bli kul och förhoppningsvis produktivt att träffa branchen igen och få dryfta idéer om framtiden.

Berätta om situationen för er just nu?
-Som ett stort multinationellt företag i den sargade resebranchen ser vi absolut ljuset i tunneln då sommaren innebar att vi lyckats vända 18 månaders illröda siffror till svarta i juli/augusti globalt sett. I Europa ser vi en stark återhämtning även om den ligger en bit efter Asien och Amercias som har starka inhemska marknader. Långsammaste återhämtningen ser vi i norra Europa men även här är trenden tydlig med positiva steg vecka för vecka.

Nåt mer ni vill säga?
-Kom och prata med oss ! Vi är alltid öppna för nya idéer och i nuläget är det viktigaste att få hjulen att snurra igen, inte vinstmarginaler eller marknadsandelar. Kan vi hjälpa den lilla resebyrån, den stora researrangören eller hotellet som fortsatt kämpar med beläggningen att komma tillbaka till normala nivåer så gör vi det. För att citera den brillianta svenske författaren och poeten Hjalmar Gullberg, ” Byta ett ord eller två gjorde det lätt att gå”.

 ****

Namn: Andreas Kvarnmalm
Titel: Head of Sales Nordics & Baltics
Familj: Fru och två döttrar
Bor: I Trivsamma Tyresö
Senaste resa: Helsingfors i slutet av augusti. Första flygturen på 19 månader !
Reser jag aldrig utan: Nyfikenhet på att uppleva något nytt
Favorithotell: Location, location, location – syftet med resan avgör vad som är bästa läge
Favoritreseapp: De(n) som inte strular
Flygbolag som jag åker helst med: Det som har den bästa, snabbaste lösningen dit jag ska, när jag ska.
Favoritdestination: Historiska städer som gärna får ha bra pubar och restauranger …
Min drömresa: Finns många, paddla och fiska mig igenom norra British Columbia, segla över Atlanten, Transsibiriska järnvägen genom Asien men just nu är det en planerad roadtrip med familjen genom USA nästa sommar som jag drömmer om faktiskt kommer kunna genomföras.
Detta vet vi inte om dig: Passionerad sportfiskare och båtmänniska – skulle ha blivit marinbiolog om inte resebranchen kommit emellan …

Ställ ut du med, boka din monter HÄR

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024