Annons:

Inför #TNM2021: Jag vill tillbaka till resebranschen!

Caroline Edefalk, senast på Jambo Tours, är en av många mycket kompetenta resesäljare som fick lämna resebranschen på grund av pandemins följder. Förhoppningsvis bara tillfälligt, då Caroline vill tillbaks till den bransch hon älskar och kan allra bäst. Hon uppmanar alla i liknande situation att anmäla sig som besökare på Travel News Market i Stockholm den 11 november för att träffa så många som möjligt. Förhoppningsvis leder någon spännande kontakt till samtal om anställning.

Berätta lite kort om dig själv och hur länge du varit i branschen? 
Flyttade från Västerås till Stockholm 1999, storstaden lockade med sin puls och sitt stora utbud av allt man kan önska sig som ung i Sverige. Jag började i Resebranschen 1993 och har hunnit med att prova några olika härliga arbetsplatser. Träffat otroligt många fina kollegor och kunder längs vägen. Gjort några små avstickare för att testa något annat men alltid kommit tillbaka till branschen som glöder av glädje och inspiration för oss som älskar att resa och triggas av att få hjälpa andra med sina resor. Det bästa för mig är mötet med nya människor, att vara behjälplig med kundens önskemål eller att kunna stötta en kollega. Att få ge service på ett engagerat sätt är min melodi.

I vilka företag har du jobbat i och med vad?
Jag har arbetat både med privat- och affärsresor på olika resebyråer. Tagit emot kunder vid disk samt över mejl och telefon, funnits med på resemässor och andra kundevenemang.
De som jag har haft förmånen att arbeta hos är: Up travel, Ticket, Jambo Tours/TEMA, Carlson Wagonlit Travel, Ticket Biz, Travel Design.

Du vill tillbaks till resebranschen, vilka reseföretag och jobb attraherar dig? 

Jag är fortfarande nyfiken på att prova nya saker och att lära mig. Något som jag inte provat på är att jobba på ett flygbolag och eller på flygplatser, det är något som absolut lockar men även att få sälja resor igen. Allt som har med kundkontakt att göra dras jag till.

Hur ser din situation ut idag?

Jag har haft några kortare vikariat i andra branscher efter Covid-19 slog till och jag blev med så många andra arbetslös. Här och nu bubblar jag av arbetslust och att få komma igång igen med det som är det som passar mig allra bäst, att få ge bra Service och att möta människor.

Namn: Caroline Edefalk
Titel: Ms
Familj: Särbon Håkan samt mina två döttrar Filippa och Olivia
Bor:
Bromma
Senaste resa: Kroatien 2020
Reser jag aldrig utan: passet
Favorithotell: Veranda Paul&Virgine Hotel, Mauritius
Favoritreseapp: Väderappen
Flygbolag som jag åker helst med: Qatar Airways, Qantas, Emirates
Favoritdestination bortom min egen: Thailand
Min drömresa: Att få överraska min älskling Håkan med ett äventyr till Yellowstone National Park
Detta vet vi inte om dig: Jag har körat bakom Jerry Williams

Är du mellan jobb? Kom till Travel News Market. Det är gratis och en fantastisk möjlighet att träffa rätt personer inom resebranschen! – Anmäl dig här 

En kommentar

  1. Michaela M: Har haft förmånen att få jobba med Carro ett par år och förutom att vara en fantastisk kollega, glädjespridare, omtänksam & lojal så är hon som klippt och skuren att jobba med service! Till er som läser detta och ska nyanställa säger jag bara ”take action” och kontakta Carro, ni kommer inte ångra er!
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024