Annons:

Annons:

Nu öppnar bokning till Travel News Market

Första bolaget att boka är Latventures. - Först och främst så ska det verkligen bli super kul att vara med på årets Travel News Market. Det är första gången som vi deltar och vi har hört mycket spännande saker om denna mässa, säger Emelie Linder. Årets mässa är den 7 november på Stockholm Waterfront.

Ni är först att anmäla er till årets upplaga av Travel News Market. Varför vill ni vara med?

Först och främst så ska det verkligen bli super kul att vara med på årets Travel News Market. Det är första gången som vi deltar och vi har hört mycket spännande saker om denna mässa. Vår target i Europa har hittills varit Tyskland, men vi har de senaste tiden jobbat på att också utöka till andra Europeiska länder. Skandinavien, och speciellt Sverige, har nu länge varit en marknad som verkligen lockar. Vi tror även att vårat sätt att jobba med skräddarsydda och hållbara resor passar väldigt bra ihop med Travel New Markets vision.

Vem vill ni träffa?

Vi vill speciellt träffa Tour Operators och Sydamerikanska experter som delar vårat intresse för denna unika del av världen. Vi hoppas att vi kan bilda långsiktiga samarbeten med svenska (och andra) operators.

Varför ska man åka till Sydamerika?

Sydamerika är en del av världen som fortfarande är relativt orörd. De länder som vi arbetar i, Ecuador, Peru, Chile och Argentina, är alla olika och helt unika i det de erbjuder. Vårt huvudkontor ligger i Ecuador, ett land som erbjuder allt en resenär kan begära, vulkaner, regnskog, stränder, och de helt otroliga Galapagosöarna som erbjuder djur och natur som man knappt kan uppleva på någon annan plats i världen. Kontrasterna som dessa länder erbjuder är svårt att matcha, i Peru kan du vandra upp till Machu Picchu och regnbågsbergen en vecka och nästa vecka uppleva regnskogen (Amazonas) eller ligga på en vit strand vid kusten.

Vad är Latventure?

Vi är en DMC i Sydamerika med 12 års erfarenhet. Vi har just nu 6 kontor i 4 olika länder, Ecuador, Peru, Argentina och Chile. Vi har även vår egen Amazonas djungel lodge i Archidona, Ecuador som ligger cirka 3.5 timmar från Quito. Vi opererar även inkaleden själva från vårt kontor i Cusco, Peru. Latventure kan även erbjuda resor som kombinerar alla 4 av våra länder.

Vi är inte en helt vanlig DMC eftersom att vi alltid skräddarsyr resor till ALLA våra kunder och partners. Vi försöker att undvika standardresor som ser likadana ut och istället alltid anpassa oss efter vad kunden vill ha. Vi har ett kontor med folk från olika delar av världen vilket tillför mycket till vår internationella struktur. Vi fokuserar även på att alla resor vi erbjuder är så pass hållbara och miljövänliga som möjligt. Vårat mål är alltid att bilda långsiktiga och öppna partnerskap.

_______________

Vill du vara säker på en plats på Travel News Market den 7 november i Stockholm gå in och boka här nu.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA