Annons:

Annons:

År 2020 byter Europeiska ERV namn till ERGO Reseförsäkringar 

Med start 6 mars 2019, på Europas största resemässa ITB, började ERGO Insurance Group att samla samtliga sina varumärken, däribland Europeiska ERV, under ett och samma namn. Syftet är att stärka varumärket ytterligare internationellt genom att skapa en gemensam plattform för samtliga bolag i koncernen. Namnbytet i Sverige sker under hösten 2020 och det nya namnet blir ERGO Reseförsäkringar, enligt ett pressmeddelande

Beslutet om namnbytet är en del i strategin inom ERGO Insurance Group för att öka tydligheten på samtliga marknader med syfte att skapa ett enda starkt varumärke som möter kundens krav på enkelhet och tydlighet. Namnbytet innebär också en samlad digital plattform vilket ytterligare underlättar både kommunikation och tillgänglighet.

-Försäkring är inte längre knutet till ett specifikt land och namnbytet underlättar kommunikationen mot alla våra kunder, som idag finns över hela världen och ofta har krav på ett tydligt och starkt varumärke. Vi ser fram emot att bli en ännu tydligare del av ERGO Insurance Group, säger Beata Kalitowska, VD för ERV Norden.

Namnbytet kommer inte att påverka Europeiska ERV:s organisation, produkter, avtal eller samarbeten. Det enda som ändras är namnet och den grafiska profilen.

-Efter namnbytet kommer vi fortsatt att vara ett svenskt företag med lokal förankring och expertis men nu med betydligt större muskler när det gäller varumärke och kommunikation, både i Sverige och internationellt, säger Andreas Sandin, Europeiska ERVs svenska VD tillika nordisk säljdirektör.

Namnbytet för samtliga bolag inom koncernen sker successivt under 2019 och 2020. Först ut är ERV Tyskland som lanserar sitt namnbyte på ITB-mässan i Berlin.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019