Annons:

Branäsgruppen rekryterar Henrik Lööv: ”Älskar snö och kyla.”

Branäsgruppen har rekryterat Henrik Lööv som ny platschef till Branäs Fritidscenter. Henrik kommer från servicenäringen och har stor erfarenhet av service, drift och kundfokus. Född och uppvuxen i Karlstad men sedan ett par år verksam i Arvika, enligt ett pressmeddelande.

De senaste åren har Henrik arbetat för företagsgruppen Bröderna Olssons som driftchef för deras större restaurang- och eventverksamheter.

Henriks bakgrund och erfarenhet med personal, team och service gör honom lämpad att ta över Branäs, som är länets största turistverksamhet. Ett trettiotal åretruntanställda, 350 säsongsanställda, Sveriges femte största skidort med 535 000 gästnätter (säsongen 2017-18) och en rasande investeringstakt.

-Vi har haft sökande från hela Sverige och från de flesta branscher. Vilket är kul för det visar inte bara att vår bransch är oerhört attraktiv utan det visar också att Branäs är så pass attraktivt att duktiga människor från hela Sverige kan tänka sig att flytta hit. Att vi sedan föll för en Värmlänning må vara lite charmigt men vi valde helt utifrån kompetens och förutsättningar säger Anders Kjällström, VD för Branäsgruppen som äger Branäs Fritidscenter

Henrik börjar i Branäs den 1 oktober och han kommer till en minst sagt levande anläggning. Säsongen startar den 14 december och det har inför kommande säsong gjorts rekordstora investeringar, ibland annat en helt ny lägenhetsby, ny livsmedelsbutik, ny sportshop, en 15 meter bred och 40 meter lång tunnel och ett helt nytt barnområde.

Henrik som älskar snö och kyla och har åkt skidor sedan barnsben ser det som en fantastisk utmaning och glädje att få vara med om Branäs fortsatta utveckling.

– Jag får väl erkänna att när vår nuvarande platschef Martin tog beslutet att följa en gammal dröm och flytta till Banff i Kanada så drabbades jag av en liten nervositet. Men nu känner jag mig fullständigt trygg igen. Branäsgruppen har 98 helårsanställda, alla fantastiska på sitt sätt och med kunskaper om sitt område som är helt otroliga, och jag är övertygad om att Henrik kommer passa in perfekt i vår grupp, avslutar Anders Kjällström.

Kommentarer är stängda.