Annons:

Den finska resemässan Matka flyttas från januari till i maj 2021

Matka Nordic Travel Fair, den största resemässan i norra Europa, skjuts upp till maj. På grund av rådande corona-regler går det inte att skapa ett internationellt evenemang och erbjuda reseföretag ett säkert sätt att träffa kunder. Nytt datum för mässan blir den 19-23 maj 2021.

Det senaste året har varit en tuff utmaning för resebranschen både i Finland och internationellt, eftersom den globala pandemin och restriktionerna har påverkat människors reseplaner, vilket i sin tur har påverkat branschens företag och organisationer. Matka Nordic Travel Fair, som planerades att hållas i januari, har skjutits upp med nya datum från 19 till 23 maj 2021.

Bakom mässan finns Finlands resebyråförening, AFTA och andra samarbetspartners.

– Matka Nordic Travel Fair är ett internationellt viktigt evenemang, och det nya datumet i maj kommer att säkerställa att köpare och representanter för internationella destinationer kommer att kunna delta. I januari förra året på Matka Nordic Travel Fair deltog 90 länder. Mässan är ett stort försäljningsevenemang för företag inom resebranschen. Det är viktigt för internationella köpare att kunna utforska Finlands reserbjudanden, säger försäljningsgruppschefen på Matka Nordic Travel Fair, Anna Suominen i ett pressmeddelande. Resebranschen ser fram emot nästa år med optimism

Kommentarer är stängda.