Annons:

Annons:

Disney World varnar för alligatorer

En tvåårig pojke omkom i veckan på grund av en alligatorattack på Disney World i Florida. Nu kommer varningsskyltar att sättas upp.

Efter att en tvåårig pojke omkom på grund av en alligatorattack vid en konstgjord sjö vid ett hotell på Disney World i Florida kommer Disney att sätta upp varningsskyltar, rapporterar Svd. Tidigare har det funnits skyltar som har varnat för att simma där men inte om att det finns alligatorer i vattnet.

– Alla våra stränder är för närvarande stängda och vi genomför en snabb och noggrann genomgång av alla våra processer och protokoll. Detta inkluderar antalet skyltar, var de är placerade och vad som står på dem, säger Jacquee Wahler på Walt Disney World Resort till The Guardian skriver Svd.

Alligatorer som dödar är en relativt ovanlig företeelse. Antal som har dödats i alligatorattacker i Florida sedan 1973 har enligt Floridas fiskeri- och naturkommission (FWC) varit 23 stycken.

En kommentar

  1. "See you later alligater": Det bästa vore nog att se till att det överhuvudtaget inte finns några alligatorer inom nöjesområdet!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019