Annons:

Annons:

Gott om kineser i Stockholm i januari

Det totala antalet gästnätter i Stockholm steg i januari jämfört med året innan. Dessutom står Stockholm starkt på den kinesiska marknaden med en stor ökning.

De internationella besöken i Stockholm stod i januari för en 10-procentig ökning av antalet gästnätter och de nationella för en 11-procentig, jämfört med motsvarande månad i fjol. Kina står för den största ökningen med 82 procent fler kommersiella gästnätter, skriver Visit Stockholm i ett pressmeddelande.

– Visit Stockholm har jobbat länge för att positionera Stockholm i Kina, och nu ser vi resultat som motiverar oss att fortsätta. Det kinesiska nyåret inföll i januari och vi ser hur viktigt det är att positionera Stockholm på andra marknader med högtider som infaller på andra tider än våra. Det är också viktigt att vi har fått en direktlinje till Hong Kong, och att vi får fler direktlinjer i framtiden, säger Visit Stockholm vd Thomas Andersson.

En kommentar

  1. Per: Det är tydligen bara Sveriges regering som inte vill ha turister till landet, med tanke på eventuell kommande flygskatt!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018