Annons:

Så luras reseindustrin den första april

Travel News har sammanställt några av det bästa aprilskämten 2019.

ESS Groups största satsning någonsin.

Tillsammans med NCC, PEAB och Skistar projekterar nu destinations- och hotellfamiljen ESS Group ett nytt stort skidsystem för att ytterligare stärka reseanledningen till Ystad Saltsjöbad.Skidsystemet påminner i storleksordningen om Branäs och kommer hålla öppet 365 dagar om året och öppnar vintersäsongen 2019/2020.

Läs mer här.

Nytt hotellkoncept bara för barn

Nu lanserar TUI ett nytt hotellkoncept, ”Kids & Friends”, enbart för barn från sex till elva år. Sedan tidigare erbjuder TUI hotell enbart för vuxna, från och med april även enbart för kidsen. Bland annat kommer efterrätt att serveras till förrätt samt frukost till middag och vice versa. Minibarer byts ut mot minifrysar.

Läs mer här.

Airtours startar virtuella charterresor

Som världens första researrangör lanserar Airtours en virtuell resa till Mamma Mia-ön Skopelos.

Allt sker ifrån Airtours huvudkontor på Sveavägen 25. Resan tar inte mer än en timme och resenären kommer få en oförglömlig upplevelse.

Läs mer här.

Ving-resenär återfunnen efter 40 år

1979 åkte den då 22-årige Jan ”Julle” Axelsson på en charterresa med Ving och Club 33 till Gran Canaria. Och där blev han kvar. Länge. I hela 40 år har ”Julle” lyckats med konststycket att leva lyxliv på nuvarande Sunprime Atlantic View – utan att betala en krona.

Läs mer här.

Choindic Hotels! Vi söker ny ledningsgrupp.

Choice Hotels och Scandic Hotels har gått samman och bildat den internationella satsningen Choindic! I ett bräde blir man den största hotellkedjan i norra Europa med 911 anläggningar och 318 000 bäddar.
I och med detta kommer nu Choindic ha muskler för att ta sig an nya marknader och nischer inom hospitality. Man har precis köpt ett förlist kryssningsfartyg i Norge och har köpt 30% av alla aktier i Las Vegas.. Spel och båtar är framtiden säger en känd norsk profil. Boeing och Swedbank är förövrigt garanter för kvalité-satsningen i USA efter Brexout.
I samband med denna fusion söker vi nu en ny ledningsgrupp. Vi har valt att arbeta med Besoksverket.se eftersom de själva innehaft alla roller vi tillsätter, att de utan tvekan har den mesta bransch-kännedomen av alla, att de är kompetensbaserade i sin intervjuteknik, att de lämnar garantier på sina rekryteringar, inte för att de är de enda killarna i rekryteringsbranschen, utan faktiskt för att de just är säkra, kvicka och lättkommunicerade!
Kravprofilerna är branschens vassaste och kompetenserna är nästan ouppnåliga, men det löser vi på plats.

Skånes Djurpark lanserar Camp Bear – en unik vildmarksupplevelse där du övernattar i björnarnas ide

Efter lanseringen av Camp Oak sommaren 2018 blev trycket högt. Att övernatta mitt i djurparken och höra vargarna yla under natten, gå på skymningsexpedition och laga mat över öppen eld ger besökande familjer minnen för livet. Nu utvecklar Skånes Djurpark konceptet ytterligare och tar vildmarksupplevelsen till nästa nivå. Camp Bear är säsongens stora nyhet där du som gäst sover över i björnarnas ide när det står tomt.

Läs mer här.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024