Annons:

Italien vill locka svenskar med nytt tv-format

Den kritikerrosade poden Il Podino producerar webb-tv i samarbete med italienska ambassaden. ”Tillsammans med Il Podino vill vi förmedla att Italien finns kvar och välkomna våra svenska vänner”, säger Mario Cospito, republiken Italiens ambassadör i Stockholm i ett pressmeddelande.

Nu står det klart att Il Podinos bägge upphovsmän, kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg, tar formatet ut i tv-etern. I ett unikt samarbete med italienska staten har man skapat ett tv-format som är en blandning av resereportage, matlagnings-tv och underhållning.

– För oss är det något av en dröm som nu blir verklighet. Att spela in tv två plats i Italien, dessutom i samarbete med italienska ambassaden, är inte bara väldigt kul – det innebär också att vi får en kvalitetsstämpel på det arbete vi lagt ner de senaste två åren, säger Anders Strand i ett pressmeddelande.

– Italien påverkades starkt av Covid-19, inte bara hälsosektorn utan också det vanliga vardagslivet. När vi nu återhämtar vad vi förlorat de senaste sex månaderna vill vi göra det genom att betona att Italien och dess folk fortfarande finns där och välkomna alla våra svenska vänner tillbaka. Det är därför vi väljer att producera ett tv-format tillsammans med Il Podino. med utgångspunkt i regionen Piemonte med dess underbara landskap, byar, livsmedelsproduktion och vänliga invånare, säger Mario Cospito, Italiens ambassadör i Stockholm i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024