Annons:

Kolmården får Stora Turismpriset

Kolmårdens djurpark tilldelas Stora Turismpriset 2008.

Den femtonde årgången av Stora Turismpriset ges till Kolmården djurpark.
– En hög kvalitet på verksamheterna gjorde valet av en nationell vinnare till en livlig diskussion. Men en finalist utmärkte sig speciellt och det är Kolmårdens djurpark, säger landshövding Björn Eriksson, som är ordförande i Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism. 
Juryns motivering lyder: ”Stora Turismpriset 2008 går till en turistattraktion som under många år har bidragit till spännande möten med stort och smått i vått och torrt.
Kolmårdens Djurpark är en turistattraktion som med lång tradition, kvalitet och hållbarhet i företagande, bidrar till lärorika upplevelser med djur och natur i fokus. Genom innovation i kombination med strategiska investeringar medverkar företaget till en positiv utveckling i regionen, såväl som till en rikare svensk turistnäring. Företaget attraherar genom sin verksamhet och sitt engagemang för djurens villkor såväl svenska som europeiska besökare och internationella kontakter inom forskarsamhället.
Kolmården har genom föredömliga insatser och kontinuerlig utveckling blivit mer än en djurpark. Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism belönar därför Kolmårdens Djurpark med Stora Turismpriset 2008.”

Kommentarer är stängda.

Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024