Annons:

Kraftig ökning av bokningar till Alperna i sommar

Bokningsläget hos STS Alpresor har aldrig varit så högt inför sommaren så tidigt som i år. Jämfört med vid samma tidpunkt 2019 (före utbrottet av Covid-19) ligger bokningsläget på 250 procent högre hos STS Alpresor inför kommande sommarsäsong. Även vinterns och vårens skidresor ser just nu en bokningsuppgång, enligt ett pressmeddelande.

– Vi märker att det finns ett stort uppdämt behov av att resa och uppleva nya miljöer efter den långa perioden av nedstängningar.
Exakt vad den kraftiga ökningen av bokningar såhär tidigt beror på är svårt att säga men förmodligen är det en kombination av våra trygga ombokningsvillkor och nyheterna om att vaccineringen nu börjar runt om i Europa, säger Nina Magnusson, marknadschef på STS Alpresor i ett pressmeddelande.

Det är främst Bad Gastein i Österrike med välkända Hotel Salzburger Hof som lockar sommarresenärerna, tätt följt av italienska Cervinia där man kan få uppleva sommarskidåkning i kombination till sin sommarresa.

– Många av de som skulle rest med oss till Alperna i somras valde att direkt boka om till sommaren 2021. Vi ser även att många skidåkare nu väljer att boka en sommarresa till Cervinia eftersom det här finns goda möjligheter till sommarskidåkning, avslutar Nina Magnusson i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. Göran: Så de många bokningarna för 2021 bygger på ombokningar från 2020? Alltså inte nybokningar?
  2. Paketresespecialisten: Jag förstår att man väljer STS Alpresor nu när bokningarna börjar strömma in, de var tydligen först och den enda charterflygarrangören som återbetalade direkt. Det är väl många arrangörer, även de största, som ännu inte återbetalat - då är det svårt att få nybokningar.
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024