Annons:

Annons:

momondo arrangerar influencergala

På dagens resemarknad är influencers nya viktiga nyckelspelare. Med en passion för att upptäcka världen inspirerar de människor att ge sig ut på resande fot. För första gången i Sverige arrangerar nu hotell-och resesöksajten momondo.se tävlingen Open World Awards – en influencergala som ska utse de mest inspirerande profilerna i landet.

Den digitala framfarten har skapat helt nya möjligheter till inspiration kring resande och det råder inga tvivel om att influencers genom sina digitala plattformar har förändrat marknaden. Enligt en undersökning från momondo skiljer det idag bara fyra procent mellan de som fortsatt söker sig till traditionella resebyråer för inspiration till resor och de som istället hittar det via sociala medier.

– Vi efterfrågar mer genuina och unika restips idag bortom traditionella resebyråers erbjudanden. Sociala medier och andra digitala plattformar är fyllda med reseinspiration där influencers styr innehållet, och vi har anledning att tro att intresset bara kommer fortsätta öka, säger Carl Sundberg, svensk talesperson på momondo, enligt ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019