Annons:

Annons:

Ninja Turtles ska locka barnfamiljer till New York

Ninja Turtles ska locka fler barnfamiljer till New York och blir stadens nya officiella ambassadörer.

NYC & Company, New Yorks officiella turismorganisation går samman med Nickelodeon och utser Ninja Turtles till New Yorks nya officiella ambassadörer.

– Ninja Turtles är det perfekta valet för att locka besökare från hela världen. Vi är stolta över att fortsätta vårt långvariga samarbete med NYC & Company och med hjälp av våra älskade karaktärer visa upp det bästa av vad New York City har att erbjuda för barn och familjer, säger Pam Kaufman, markandschef och vd för konsumentprodukter för Nickelodeon i ett pressmeddelande.

2015 besökte 17,5 miljoner familjeresenärer New York – en siffra som förväntas stiga till 17,7 miljoner 2017. Sedan lanseringen av familjeambassadörer 2009 har antalet familjeresenärer till New York stigit med 32,6 procent och utgör i dag 30 procent av New Yorks alla turister.

Läs mer på NYC & Companys hemsida om exakt vad det innebär att gå i Raphaels, Donatellos, Michelangelos och Leonardos fotspår.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019