Annons:

Region Skåne får ny kommunikationschef

Anna Jarleman kommer närmast från Telia Sonera och tillträder som Region Skånes nya kommunikationsdirektör under våren 2015.

Region Skåne ansvarar bland annat för utvecklingen av regionens näringsliv, kommunikationer, kultur och turism. Anna Jarleman tillträder sin nya tjänst som kommunikationsdirektör under våren och efterföljer Cecilia Gyllenkrok som går i pension.

– Efter att ha drivit komplexa kommunikationsfrågor under 15 år inom IT och telekom ser jag fram emot att ta mitt stora samhällsintresse till nästa nivå. Det ska bli en spännande utmaning att driva den strategiska kommunikationen i en region med innovation som bärande grund, säger Anna Jarleman.

Närmast kommer hon från teleoperatören Telia Sonera men hon har även arbetat inom kommunikation för Nokia och HiQ.

– Det ska bli väldigt spännande att jobba med Anna Jarleman. Hennes erfarenhet av strategisk kommunikation, nydaning av olika verksamheter och att jobba i både med- och motvind ger oss värdefulla tillskott. Hon har den ovanliga förmågan att skapa energi omkring sig och har ett i mitt tycke mycket eftersökt driv, säger regionens direktör Jonas Rastad i ett pressmedelande.  

Kommentarer är stängda.