Annons:

Annons:

RK inför Prismatch: ”En välkomnad produkt”

RK Travel Group AB är Nordens i största gruppresegrossist. - Att vara störst medför alltid en risk att man förlorar sin spänst och nyfikenhet – det förpliktigar också, säger Göran Grell, VD för RK Travel Group. - För att på ett positivt sätt stressa oss själva att förbli framåtlutade, inför vi från och med årsskiftet: Prismatch, säger Göran Grell enligt ett pressmeddelande.

Prismatch är en lägsta-pris-garanti till RK:s kunder. Det sätter ett positivt tryck på våra egna inköpare och skapar en trygghet för våra kunder, enligt ett pressmeddelande. 

-Prismatch förändrar inte världen, men det tvingar oss att alltid ha bäst pris så att våra kunder kan slåss med de bästa i branschen, säger Anders Nord som är Operativ chef på RK Travel Group.

– I dagens snabbrörliga resemarknad där Revenue Managers mer och mer tar över vår vardag vet vi att detta är en välkomnad produkt, säger Anders Nord i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. John Doe: Fin reklamprodukt. Kanske lite journalistisktarbete vore välkomnat.
  2. Glenn: Trött lite ala 80 tal. bäst före datum på bossarna :-).
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.