Annons:

Rolfs Flyg & Buss satsar på luftballongresor, och byter samtidigt namn

Gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss öppnar upp för storstadsresor med luftballong. Luftballongen är tänkt att användas som ett komplement till företagets buss- och flygresor till London, Berlin och Warszawa, enligt ett roligt pressmeddelande.

Under dagen står luftballongen förankrad över Ullevi Stadion. Där finns det möjlighet för allmänheten att åka upp på kortare utsiktsturer. Luftballongen syns tydligt över hela Göteborg, från Partille i öster till öarna i väst.

– Våra kunder har önskat en variation i de färdmedel vi erbjuder under våra resor, därför satsar vi nu på luftballongen, ett välbeprövat koncept, säger Vd Emanuel Karlsson.

Premiärresan har Berlin som planerad slutdestination, tillsammans med reseledare och åtta resenärer, men beroende på vindriktning kan målet för resan ändras in i det sista.

– Till exempel Gotland, dit blåser det just nu, tillägger Emanuel.

I samband med premiären byter också Rolfs Flyg & Buss namn till det mer beskrivande namnet Rolfs Flyg, Buss & Luftballong.

3 kommentarer

  1. Eva Olsson: Ser gladeligen fram emot ett kommande samarbete! /Dalslands ballongklubb
  2. Östgöten" G_u ske löv`: Jag bor i Linköping och är av hävd en gammal luttrad miljömupp. Har tillgång till en elbil "av modell först ut på marknaden" Batterierna räcker inte hela vägen till Göteborg, bara till Gränna. Är det möjligt att boka in en mindre grupp med start från Grännabergets kaffestuga? Vi kan ta en fika med räkmacka och se ner på Andre´museet under tiden ni road´trippar över från Götet. Nej fel" jag menar förstås "luft´trippar" för upphämtning. ´ /BBj
  3. Up, up and away: Jag hittar inte uppgifter om pris och betalningsmöjligheter för ballongresan. Fungerar luftfakturor?
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024