Annons:

Annons:

Stig Helmer till Danmark

Visitdenmark lanserar en ny kampanj med karaktären Stig Helmer i huvudrollen. (Video)

Visitdenmark har tagit fram en ny reklamkampanj som ska få svenskar att komma ihåg Danmark som resmål inför sommaren. ”Ursäkta, men när är Danmark som bäst?” frågar sig en tecknad version av Stig Helmer på en resa runt i Danmark och får svaret ”Hvergang!” (en konversation inspirerad av gamla Storm P-reklamen).

– Svenskarna har ett särskilt kärleksförhållande till Danmark som går långt tillbaka i tiden. Men som i alla förhållanden gäller det att bevara gnistan och med vår nya kampanj vill vi påminna svenskarna om varför de i så många år har rest till Danmark – och det är därför att Danmark alltid bjuder på ett glatt återseende. Här är det de små sakerna som skapar de stora upplevelserna, säger marknadschef Peter Krusborg på Visitdenmark i Sverige i ett pressmeddelande.

Kampanjen drar igång på fredag. Den har tagits fram i samarbete med den danska reklambyrån Sylvester Hvid & Co och genomförs i samarbete med Færgen A/S, Öresundsbron, Scandlines Helsingør-Helsingborg och Stena Line.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019